About

Hé jij daar! Ja, jij, de persoon die nu op mijn blog zit. WELKOM!
Wat leuk dat je de weg hebt gevonden naar mijn plaatsje op het internet. Hopelijk voel je je hier rap thuis en keer je regelmatig eens terug.

Enjoy the little pleasures, de naam zegt het eigenlijk al zelf.. Geniet van de kleine dingen in het leven. Dat wilt niet zeggen dat de grote dingen niet leuk kunnen zijn. Ik houd ook wel eens van dat tikkeltje meer. 

Mijn blog, my little pleasures, daar schrijf ik over. De ene keer gaat het over eten, naaien, mode, maar het kan net zo goed over reizen gaan. Heel af en toe zal er eens een hersenspinsel verschijnen, maar dat gebeurt niet al te vaak.

Wie ben ik nu eigenlijk? Welke persoon zit er achter deze schrijfsels? Ik stel mezelf even voor.

Mijn naam is Marjolein, Marjo voor de vrienden en vriendinnen. Op dit moment ben ik een 21-jarige studente Toerisme -en Recreatiemanagement. Nog enkele maanden en ik hoop afgestudeerd te zijn. Daarna moet ik nog eens bezinnen over mijn toekomst. Een plaatsje in de modewereld zal ik niet afslaan!
Een creatieve meid, die het nogal lastig heeft met lang stilzitten en studeren. Een ijverige student zal ik dus nooit worden. Al kan ik wel genieten van uren niets doen en naar series te kijken. btw, de beste serie ooit is Friends! Daar valt niet over te discussiëren. 
Mijn lach is mijn kenmerk.. Ik heb hem 99% van de keren op. De kleine dingen in't leven, weet je wel. 

Ik zou zeggen, ga eens door mijn blogposts en je leert me nog beter kennen! Of je vraagt het gewoon.

Heb je zelf voorstellen voor een artikel of wil je samenwerken? Laat het me dan weten via mijn Facebookpagina!

Live, Love and don't forget to Laugh!
Marjolein x